Almus Gençlik Kampımızda 1400 Gencimizin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençlerin yoğun eğitim-öğretim yılı sonrası yorgunluklarını atmaları, farklı illerden bir araya gelerek “Bir Kardeşlik İklimi” oluşturmaları, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinliklerle, gezilerle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği Gençlik Kampları Almus Doğa Kampımızda yedişer günlük 7 dönem halinde toplam 1400 gencimizin katılımları ile gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi.
Milli ve manevi değerler ile birlikte kavrayan, özgüven düzeyi yüksek gençlerden oluşan sağlıklı nesillere giden yolda en etkili ve aktif kurumlardan biri olan Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gerçekleştirilen gençlerimizin maddi ve manevi gelişiminde önemli bir kilometre taşı olan;

Gençlik kamplarımızda sosyal, sportif, kültürel ve kişisel ihtiyaçlara cevap veren, 29 Haziran 2017 Perşembe günü başlayıp, 28 Ağustos 2017 Pazartesi günü sona eren Almus ilçemizde 81 ilden toplam 1400 gencimizin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz Gençlik Kampımızda gençlerimiz 7 dönemde yedi gün süre ile;

Okçuluk, Mangala, Paıntball, Dağ Bisikleti, El Sanatları, Halk Oyunları, Kitap Okuma Saatleri, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Sokak Oyunları, Yüzme, Tiyatro, Müzik ve Sportif Faaliyetlere katılmış ve Tokat Merkez, Pazar İlçesi Ballıca Mağarası, Almus İlçesi, Niksar İlçesi ve Çamiçi Yaylası gezileri ile ilimizin tarihi, coğrafi ve turistik yerlerini gezerek unutulmaz bir hafta geçirmişlerdir.

Almus Gençlik kampımızda yapılan ve her kamp döneminin son günlerinde gerçekleştirilen Veda Gecesi etkinliğinde kampçı gençlerimiz tarafından hazırlanan program kapsamında;

Çanakkale temalı tiyatro gösterimi, müzik ve şiir dinletisi ile kampta yapılan etkinliklerden hazırlanan sinevizyon gösterimi ile sona ererek, gençlerimiz İllerine ve sevdiklerine dualarla uğurlanmışlardır.

İl Müdürümüz Cemil Çağlar başarılı bir şekilde sona eren Almus Gençlik Kamplarımız bitiminde yapmış olduğu açıklamada;

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Tokatta düzenlediği Almus Doğa Gençlik Kampımızı başarılı bir şekilde tamamladık. 81 ilden gelen 1400 gencimizi ilimizde ağırladık. Gençler Tokat Merkez ile Pazar, Niksar ve Almus İlçelerimizin tarihi ve doğal yerlerini gezdiler.

Genlik kampları süresince gençlere alanlarında uzman önemli konukları ve sanatçılarla bir araya getirdik. Biz Almus’tan memnun kaldık. Başta Sayın Bakanımıza, Bakanlığımızın yöneticilerine, Almus Kaymakamına, Belediye Başkanı, Almus yerel yönetimine, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, kıymetli Almus halkına ve iki ay boyunca gecesine ve gündüzüne katan değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, Seneye görüşmek üzere” dileklerini iletti.