Ziyarette Bünyamin Sezer’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar,Halter Antrenörü Gökhan Alpak, Atletizm Milli Takım Antrenörü Abdullah Yılmaz, Duatlon Balkan Şampiyonası Yıldız Erkekler İkincisi Barış Kurban, Duatlon Balkan Şampiyonası Yıldız Bayanlar Beşincisi Selma İsot'ta eşlik ettiler. 

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen sporcular, genç bir belediye başkanının seçilmiş olmasından ayrıca memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ise, sporcularımızın ortaya koydukları başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve büyük bir gurur yaşattığını belirterek, "Çok Değerli sporcu kardeşlerimiz ve onların yine yetişmesinde büyük emek sarf eden anne ve babası, ve bir o kadar yine katkısı olan eminim ki Gökhan hocam ve Abdullah hocama ben de hoş geldiniz diyorum. Öncelikle hem Türkiye’mizin o ay yıldızlı bayrağını orada dalgalandırdığınız için, hem de İstiklal Marşımızı söylettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Bir Tokatlı olarak da şehrimizden yetişmiş sporcularımızın böylesi önemli bir dereceyi elde ettikleri için bizler de sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerin tanıtımına katkı sağladığınız için, Tokat’ımızı da orada ifade ettiğiniz için gerçekten önemli gördüğümüz bu husustan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Ve ben inanıyorum ki çok daha önemli başarılara imza atacaksınız. Hepinizin yaşı genç,  önlerinizde daha spor yapacak çok uzun yıllarınız var. Aynı şekilde bu başarılarınızı daha yükseklere, daha iyi noktalara getireceksiniz. Biz buna canı yürekten inanıyoruz ve inşallah daha güzel başarılar elde etmeleriniz için de bizlerin de sizlerin yanınızda olduğumuzu, her türlü madden, manen bize düşen desteklerimizi esirgemeyeceğimizi buradan ifade ediyorum. Yine değerli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze de Tokat Gençliğini sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yapmış oldukları projeleri ile sporu tabana yayma hedefi doğrultusunda ki önemli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ziyaret sonunda, sporculara altın ve plaket takdim etti. Antrenörleri de tebrik eden Başkan Eroğlu, plaketlerini verirken Belediye olarak desteklerini esirgemeyeceğini tekrar vurguladı.