Hoş geldin Avrupa’nın Altın Çocuğu

Güney Kıbrıs Larnaka Şehrinde yapılan Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Altın Madalya kazanan İlimizin yetiştirdiği Milli Sporcumuz Emre Kutalmış Ateşli’yi coşku ile karşıladık.

Tokat İşeri petrol önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz Ömer Besler, Şampiyon Güreşçimizin ailesi, kurum personellerimiz, Sporcularımız ve çok sayıda vatandaşımızın katılımları ile coşku ve dualarla karşıladığımız Avrupa Şampiyonumuz Emre Kutalmış Ateşli konvoyla birlikte şehir turu atarak halkı selamladı.

Konvoy ile yapılan şehir turunun devamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz Ömer Besler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, Tokat Belediye Plevne Spor Kulübü As Başkanı İsmet Yiğit, Sporcumuzun ailesi, Sporcularımız, personellerimiz ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Taekwondo Branşında ilimize ilk defa Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Emre Kutalmış Ateşli, törende konuşma yaptı. Avrupa Şampiyonası Gençler kategorisi +78 Kilo sıkletinde Altın Madalya kazanarak Türkiye’ye ve memleketine madalya ile döndüğü için duyduğu mutluluğu dile getiren Ateşli;

Şampiyona devam ederken Şırnak'tan gelen sekiz tane Şehit haberi sonrasında, tatamiye Şehitlerimiz için çıktığını ve Altın Madalya sevincimi Asker selamı vererek tüm şehitlerimiz için aldım.

Bu başarımda bana her zaman destek olan Tokat Belediye Başkanımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, Kulüp Yönetimimize, Aileme ve antrenörlerim olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bundan sonrada ülkeme memleketime güzel başarılar Olimpiyat ve Dünya Şampiyonlukları kazandırıp sizlere gurur yaşatmak istiyorum. Bu başarıda arkamızda 80 milyonun duası var. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Avrupa Şampiyonumuzu karşılama programımız Tokat Valimiz Dr. Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanımız Av.Eyüp Eroğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a yapılan ziyaretler ile sona erdi.