Tokat Gençlik Merkezi olarak Kitap Okuma Halkaları Projesi Kapsamında merkezimiz Has Odasında düzenlediğimiz programda Tokat Valimiz Sayın Dr.Ömer Toraman gençlerimizle kitap kritiğinde buluştu.

Aliya İzzetbegoviç ile ilgili açıklamalarda bulunan Tokat Valimiz Dr. Ömer Toraman yirminci yüzyılın son on yılında adından en çok söz edilen liderlerin birisi olduğunu, her şeyden önce o bir düşünürdür.

Vatanına Sahip Çıkmayan, Özgürlüğüne Sahip Çıkamaz

Tokat Valimiz Dr.Ömer Toraman konuşmasının devamında Bosna halkına mihraklar tarafından yapılanlar ve orada bizzat gerçekleştirmiş olduğu incelemeleri resimlerle gençlere aktarması ile devam eden programımız Bosna'nın özgürlük mücadelesiyle özdeşleyen Aliya İzzetbegoviç'in Müslüman kimliği ile evrensel ölçekte fikir geliştiren bir filozof, siyasi bir figür olmanın yanı sıra aynı zamanda önemli bir düşünür de olduğu ve öncülük ettiği özgürlük mücadelesinin yoğun ve çarpıcı notlarla anlatıldığı Özgürlüğe Kaçışım: Zindandan Notlar adlı hatıralarının yer aldığı kitabın kritiğini gerçekleştirdik.

Kitap Okuma Halkaları projesi kapsamında Tokat Gençlik Merkezi Has Odamızda gerçekleştirdiğimiz program sonunda Tokat Valimiz Dr. Ömer Toraman gönüllü gençlerimizle hasbihalde bulunarak, dilek ve temennilerini dinledi.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürümüz Ömer Besler, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas,  Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem’ de katılım sağlamışlardır.