Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın "Operasyon bölgesine yakın merkezlerimizde kan stoklarımızı tahkim ettik. Kış aylarında azalan kan stoklarımızı da düşünerek bu dönemde bağışçılarımızdan biraz daha fazla özveri bekliyoruz" şeklindeki çağrısına Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak;

Tokat Gençlik Merkezimiz koordinesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz İbrahim Tarun, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem, kurum personellerimiz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Çarşısı yanında konuşlanan Kızılay kan bağışı otobüsünde kan bağışında bulunduk.

Tokat Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Kızılay Genel Başkanı Kınık’ın çağrısına duyarsız kalmadıklarını ifade ederek, "Tokat Gençlik Merkezi ve gönüllüleri olarak bir damla kan bir can diyerek Kızılay’ımıza katkı vermek için burada bulunuyoruz.

Sağolsun gençlerimizin yoğun bir ilgisi ile karşılaştık bu da bizleri mutlu etti. Ayrıca Afrin harekatındaki kahramanlarımız için de ihtiyaç hasıl olduğunda bir nebze katkı sağlayacaksa bunun da ayrıca bizim için mutluluk kaynağı olacağını düşünüyorum. 

Allah bu vesile ile ordumuza, kahramanlarımıza yardım eylesin, onların yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

Kan bağışında bulunan Gençlik Merkezi gönüllülerimiz ise Kızılay’ın çağrısına destek vermek istediğini ifade ederek, herkesi Kızılay’a kan bağışına davet ettiler.