Tokat Merkez ve İlçe Gençlik Merkezlerimizde organize edilen bir dizi etkinliklerle “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kahramanlarını Anma” programları gençlerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tokat Gençlik Merkezimizde Konferans

Ülkemiz uğruna şehadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız Yaz Okulu öğrencimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeselinin izlenmesi, gönüllü gençlerimiz tarafından okunan şiirler ve Gençler arası Türk Müziği Türkiye birincisi Doğukan Eker'in kahramanlık türküleriyle tamamlandı. 

Kaymamak ve Jandarma Ziyaretleri 

Reşadiye Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz koordinesinde “15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi Zaferi programımız kapsamında gençlerimizle birlikte Reşadiye Kaymakamımız Muhammet İkiz’ i ve İlçemizde görev yapan Jandarma Komutanlığımızı ziyaretlerimizde, Gönüllü gençlerimiz tarafından Kaymakamımıza ve askerlerimize Şanlı Bayrağımız ve #GençlerAslaUnutmaz logolu kupa bardağımız hediye edildi.

Sinevizyon Gösterisi

15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi Zaferi programı kapsamında, İlçemiz Spor Salonunda devam eden Yaz Spor Okulları Cimnastik kursu öğrencilerimizin katılımlarıyla #15Temmuz konulu sinevizyon gösterisini izledik.

Reşadiye Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde İlçe Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gençlerimizin yoğun katılımlarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kahramanlarını Anma Programı düzenledik.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız Gençlik Merkezi Yaz Okulumuzda eğitimine devam eden öğrencimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Cumhurbaşkanlığımız tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeselinin izlenmesi, şiirler ve ilahilerin okunması ile son buldu.


Turhal Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz koordinesinde konferans salonumuzda gönüllü gençlerimiz ve Ailelerinin katılımlarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kahramanlarını Anma Programı düzenledik.

Merkezimiz öncülüğünde Gençlerimize ve ailelerine 15.07.2016 Cuma günü yapılan Fetö terör örgütüne mensup hain askerlerin yapmış olduğu darbe girişimi ile alakalı sinevizyon gösterimi ve devamında tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için Fatihalar okundu.

Gençlerimizden Şehidimiz Hüseyin Kısa’ ya Vefa

Zile Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz koordinesinde gençlerimizin katılımlarıyla 15 Temmuz Şehidimiz Hüseyin Kısa’nın kabri ve baba ocağı ziyaret edildi.

Şehit aileleri şehitlerimizin kendi canlarını vererek bize bıraktıkları en değerli emanetlerdir, Şehitlerimizin aziz hatıraları olan aileleri ziyaret edip hatırlarını sormak, dilek ve temennilerini dinlemek bizlerin görevidir. Gidemediğin yer giremediğin gönül senin değildir" diyen gönüllü gençlerimiz Şehidimizin Babasına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyaretimizde Şehidimizin babası Mehmet Kısa ise, oğlunun anımsanması, anılması ve vefa gösterilmesinin kendilerini mutlu ettiklerini ifade ederek, Vatanına Bayrağına ve değerlerine bağlı, böylesine güçlü bir gençliğimiz olduğu sürece Ülkemizi kimse bölemeyecektir, diyerek gençlerimize teşekkürlerini ifade etti.