Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde İtalya'da gerçekleştirilecek olan “Avrupa Gönüllü Hizmeti Köprüsü IV” projesi katılımcıları belirlendi.

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’ nın Gençlik Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği çağrısına yönelik olarak Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına sunulmuş olan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe verilmeye hak kazanan ve İtalya’da gerçekleştirilecek olan "Avrupa Gönüllü Hizmeti Köprüsü IV" isimli 2017-2-TR01-KA105-047609 referans numaralı projemize toplam 40 adet başvuruda bulunulmuş ve ön değerlendirme aşamasını başarıyla geçen 16 başvuru olmuştur.

Ar-Ge Şube Müdürlüğümüz ile ortak kuruluşlarımız ile birlikte yapılan ortak değerlendirmeler doğrultusunda İtalya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gönüllü Hizmeti faaliyetimize Doruktan Turan ve Elif Sümeyye Duygulu katılmaya hak kazanmışlardır.

İtalya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gönüllü Hizmeti başlıklı faaliyetlerimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür eder, katılımcılarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.