Türkiye’ye örnek ve öncü olan Spor Tokat ile İlimizde Spor seferberliği başlatıldı. Türkiye 'de büyük heyecan uyandıran  Spor Tokat'a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'da Spor Malzemesi desteği verdi. 

Tokat Valiliğimiz himayesinde Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İl geneli tüm Kamu Kurum Kuruluşları, Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğinde, “SAĞLIK SPORDA, SPOR TOKAT’TA " sloganıyla; başlatılan Spor Tokat'ın ile İlimizin her kademesinde eğitimini sürdüren çocuk ve gençlerimizin yetenek ve istekleri doğrultusunda en az bir spor branşıyla tanışmaları, spor kültürünün tabana yayılmasıyla, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirerek, çocuklarımızın ve gençlerimizin sporu bir yaşam felsefesi haline getirmeleri, her türlü bağımlılık ile kötü alışkanlıktan uzak durmaları, obeziteye karşı mücadeleye öncülük edilmesi amaçlanmaktır.

Türk Sporuna Yeni Şampiyonlar Kazandırılacak

Spor Tokat Projemiz ile branşlarına göre yetenekli çocuklarımızın keşfedilerek Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz bünyesinde kurulan ve faaliyete geçirilen Spor Kulüplerimizde lisanslı olarak çalışmalarına devam edecek olup, ilimiz ve ülke sporuna yeni şampiyonlar yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Spor Tokat ile İlimizde eğitim gören tüm gençlerimize ve  çocuklarımıza ulaşılarak  toplumun her kesimine dokunulmuş, ulaşılmış olacak

Destek Sizden, Madalyalar Bizden


Spor Tokat projemiz kapsamında İl Merkez, İlçelerimizde, Beldelerimizde ve en ücra köylerimizdeki okullarımıza yıllardır ulaşmayan spor malzemelerinin, geleceğimizin teminatı İlimiz gençliğiyle buluşturulması konusunda büyük destek veren katkı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ na, Tokat Valimiz Dr.Ozan Balcı’ya, Tokat Milletvekillerimiz Av.Özlem Zengin'e, Av. Yusuf Beyazıt'a ve Av. Mustafa Arslan'a İlimiz gençliği ve spor camiası adına teşekkür ederiz.