Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü AR-GE Şube Müdürlüğü’nün Asociación Juvenil Inter ile ortak gerçekleştirdiği “More and Better Participation Together” isimli KA3 projesini tamamlayıp dönen gönüllülerimiz çalışmalarına Tokat’ta devam ediyor.

Projeye katılan gönüllülerimiz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek ilk toplantılarını düzenlediler. Öğrencilerle yapılan bu toplantıda Eurodesk, Eurodesk Türkiye, Erasmus+ fırsatları ile katıldıkları proje çıktılarını paylaştılar ve üniversite öğrencilerinin konu ile ilgili sorularını cevapladılar.

Ardından Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini atölyelerinde ziyaret edip Eurodesk, Eurodesk Türkiye, Erasmus+ fırsatları ile ilgili liseli öğrencileri bilgilendirdiler. Ayrıca katıldıkları projenin ayrıntılarını ve proje çıktılarını da paylaşarak liseli öğrencileri bu tarz etkinliklere katılmak için teşvik ettiler.

Bu çalışmalarla birlikte gönüllülerimiz “More and Better Participation Together” isimli projenin çıktılarını yayma ve Avrupa hareketliliğini yaygınlaştırma konusunda çalışmaları başlatmış oldular.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile başlayan bu süreç diğer resmi kurumlara katılım gösteren genç bireylerin bu konularla ilgili bilgilendirilmesi amacı doğrultusunda devam ettirilecektir.