Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Milletvekillerimiz Av.Yusuf Beyazıt, Av.Mustafa Arslan, Av.Özlem Zengin,Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu,İlçe Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanı Av.Erol Duyum, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar ve Ak Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat'ın yer aldığı Tokat heyetimiz ile bir araya geldi.

- 3 yarı olimpik yüzme havuzu,
- 2 tip spor salonu,
- 1500 kişilik spor salonu,
- 1 gençlik merkezi,
- 20 sentetik çim yüzeyli futbol sahası,
- 100 basketbol potası ve 1 telesiyeji Tokat'a kazandırılırken,
- 5 spor kompleksinin bakım onarımı ve modernizasyonu yapılacak.

Tokat'a yapılacak yatırımların ortak akılla, ihtiyaçları, talepleri ve stratejileri esas alarak hazırlandığını belirten Bakanımız,“Sporu boş zaman aktivitesi olmaktan çıkarıp, hayat tarzı haline getireceğiz.Tesislerimiz en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetinde olacak."dedi.

Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Milletvekillerimiz Av.Yusuf Beyazıt,Av.Mustafa Arslan, Av.Özlem Zengin ile Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, gençlik ve spor yatırımlarının Tokat'ımıza ve Tokatlı hemşehrilerimize hayırlı olması temennisinde bulundular.

42 Milyonluk spor yatırımın İlimize kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı'ya, Tokat Milletvekillerimiz Av.Yusuf Beyazıt'a, Av.Mustafa Arslan'a, Av.Özlem Zengin'e, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu'na ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığına İlimiz gençliği ve spor camiası adına teşekkürlerimizi sunarız.