Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz birimlerinden Tokat Gençlik Merkezimiz tarafından Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında iftar yemeği programı gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi Ramazan etkinliği İftar programımızda;

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar Gazi Osman Paşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Süleyman Pak, Gençlik Merkezi Müdürü, Şube Müdürlerimiz, İl Müdürlüğümüz personelleri, Gençlik Merkezi Liderleri, Gençlik Merkezi üyeleri, gönüllü gençlerimiz ve aileleri bir araya geldi. 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda Ülkemizin birliğinin, huzurunun bozulmaması ve başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere bütün Dünya'daki mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz için dualar edildi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Süleyman Pak yapmış olduğu konuşmasında;

“Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu söyleyerek, İslamiyet ve Gençlik - Anne Baba Hakkı, Ramazan ayının Fazileti, kazanımları ve Ahlaki duyarlılığımız konuları ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. 

Pak konuşmasının devamında Filistin’ de devam eden zulme karşı birlik ve beraberlik içerisinde olarak içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında dualarımızla Filistin’ li kardeşlerimizin yanlarında olmalıyız” dedi.