Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz birimlerinden Gençlik Merkezimiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı Tokat Şubesi işbirliği içerisinde Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında “İYİLİK KERVANI DEVAM EDİYOR” sloganı ile İlköğretim Haftası etkinlerimiz çerçevesinde İl Müdürümüz Cemil Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Tarun, Gençlik Merkezi Liderlerimiz, gönüllü gençlerimiz ve aileler katılımları Tokat Keşlik Köyü İlkokulunda öğrenim gören 52 ihtiyaç sahibi öğrencimize kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

İl Müdürümüz Cemil Çağlar konuşmasında;

İl Müdürlüğümüze bağlı faaliyetlerini devam ettiren Gençlik Merkezimiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliği içerisinde İlimizdeki imkânı kısıtlı, dez avantajlı gençlerimize yönelik “İyilik Kervanı devam ediyor” sloganıyla İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından defteri, kalem traşı, etiketi, cildi, makası ve cetvelden oluşan kırtasiye setlerini,  Gençlik Merkezi olarak ta çanta temin edilerek 52 gencimize dağıtımını yaptık.

Yarın bir gün okuyacak öğretmen,  hemşire,  avukat olacaksınız. Bizler sizlerden Vatanına ve Milletine bağlı, sosyal sorumluluklarınızı yerine getirecek, her hangi bir sivil toplum örgütünde görev almalısınız, sizler nerde bir yetim, bir yoksul varsa onlara sahip çıkacaksınız.

Bizim şanımız yolda kalmışın dini, dili, ırkı mezhebi olmaz, bizim gençlerimizden tek isteğimiz yarın bir gün büyüdüklerinde sorumluluk projesi kapsamında bu günlerini hatırlayarak başka yoksula, öksüze ve yetime sahip çıkmalarıdır. Gençlik Merkezlerimiz bünyesindeki kurslardan, Gençlik Kamplarından, Seyyah Bizim İller, Şehirler ve Kültürler gezilerimiz ile daha birçok projemizden hiçbir ücret ödemeden katılım sağlayabilir, yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar kurarak, kazanacağınız yeni bilgi birikimlere kendinizi geliştirebilirsiniz.

Bu bağlamda hepinizi gençlik merkezlerimize ve tesislerimize bekliyor, 2014-2015 eğitim öğretim yılında bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum “dedi. 

Gençlik Merkezimiz ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan kırtasiye malzemeleri, İl Müdürümüz Cemil Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Tarun ve Öğretmenler tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımları yapıldı. İçleri kırtasiye malzemeleri ile dolu olan okul çantalarını alan gençlerimizin gözlerindeki mutluluk ve yüzlerinde ki tebessüm görülmeye değerdi.