Tokat Valimiz Dr.Ozan Balcı'nın himayelerinde hayata geçirilen Spor Tokat projesi kapsamında eğitim faaliyetleri tüm hızıyla devam etmektedir.

Türkiye Okçuluk Federasyonu eğitim faaliyetleri kapsamında Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı ( Okçuluk Antrenörümüz) Davut Kaya tarafından hazırlanan Gelişim Kampı Tokat Gençlik Spor, Tokat Belediye Plevne Spor, Ankara Muradiye Sevgi Koleji Öğretim Kurumlarından idareci, antrenör ve sporcular olmak üzere toplam 80 kişinin katılımıyla Teknik Analiz çalışması ve devamında yapılan turnuva ile tamamlandı.

Sporculara Madalyaları Şube Müdürlerimiz Nafi Demir, Erol Öktem, Türkiye Okçuluk Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı ( Okçuluk Antrenörümüz) Davut Kaya tarafından takdim edildi.

Modern toplumların yaşamının önemli bir parçası olan turizm içinde spor son yılarda çok önemli bir yere gelmiştir. Bu ilişki sporun insan ve toplum yaşamında önemli bir yer almaya başlaması ve turizm sektörünün bundan faydalanmak istemesiyle ortaya çıkmıştır.

Spor Tokat projesi kapsamında yıl içerisinde gerçekleştirilen Okçuluk Antrenör Gelişim Seminerleri, çeşitli branşlarda açılıan hakem kursları, spor organizasyonları sayesinde spor turizmi sayesinde ilimizin marka değerinin yükselmesine,  sosyal ve ekonomik açıdan da gelişmesine destek sağlayamaktadır.