Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından #SporAşkı Engel Tanımaz projesi kapsamında malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, Tokat İl Jandarma Komutanı Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, Ak Parti Tokat İl Başkanı Dt. Cüneyt Aldemir, Şube Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, Okul Müdürleri ve hayalleri ile Engelleri Aşan Özel Sporcularımızın katılımları ile Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde hazırlanan alanda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ve devamında da Özel Eğitim Okulları Öğrencilerimizin cimnastik gösterileri yapıldı.

Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu ve Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu tarafından yapılan konuşmaların sonrasında, Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gönderilen spor malzemelerinin temsili dağıtımı ile günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile malzeme dağıtım töreni sona erdi.