Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol çeyrek final müsabakalarında Bay-Bayan İl karması takımlarımız Yarı final vizesini aldılar.

Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ANALİG, 2014-2015 sezonu Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Tekvando, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate ve Yüzme branşlarında 81 ilden sporcuların katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı - Spor Genel Müdürlüğümüz koordinesinde oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi Bay-Bayan Basketbol Çeyrek Final Maçları 27 Şubat – 01 Mart 2015 tarihlerinde Kastamonu İlinde gerçekleştirildi.

Bayanlarda Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda, Erkeklerde Atatürk Spor Salonu’nda mücadele eden Basketbol İl Karması takımı sporcularımız büyük mücadele ve çekişmeye sahne olan maçlar sonunda gruplarında birinciliği elde ederek Yarı Final vizesi almışlardır.

Yıldız Bay/Bayan Basketbol İl karması İdareci, antrenör ve sporcularımızı tebrik eder, 20-22 Mart 2015 tarihleri arasında Samsun İlinde yapılacak olan ANALİG Basketbol Yarı Final müsabakalarında başarılar dileriz.