ANALİG Masa Tenisinde Bayan takımımız Karabük’ te Yarı Final Vizesini aldı.

Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ANALİG, 2014-2015 sezonu Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Tekvando, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate ve Yüzme branşlarında 81 ilden sporcuların katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı - Spor Genel Müdürlüğümüz koordinesinde oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi Bay-Bayan Masa Tenisi Çeyrek Final Maçları 12 ilden 24 takımın katılımlarıyla 02-03 Mart 2015 tarihlerinde Karabük İli Safranbolu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Çeyrek final karşılaşmalarında C grubunda Artvin, Rize ve Trabzon İl karması bayan takımları ile mücadele eden Masa Tenisi Bayan İl karması sporcularımız büyük mücadele ve çekişmeye sahne olan maçlar sonunda grubunda ikinci sırada yer alarak 21-22 Mart 2015 tarihlerinde Niğde İlinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisinde Yarı Final Vizesini almışlardır. 

Erkeklerde Amasya, Zonguldak ve Kastamonu ile B grubunda mücadele eden Erkek İl Karması takımımız çekişmeli ve centilmence geçen maçlarla Çeyrek Final karşılaşmalarını tamamlamıştır.

Yıldız Bayan Masa Tenisi İl karması İdareci, antrenör ve sporcularımızı tebrik eder, Niğde İlinde yapılacak olan ANALİG Yarı Final müsabakalarında başarılar dileriz.