Gençler; tarihe tanıklık edeceğiniz ve doğayı zirvede yaşayacağınız iki yeni kamp sizleri bekliyor.

ECDADA SAYGI KAMPI

 Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle, bu destanının yaşandığı toprakların kalbi Gelibolu’da bu yıl ilk kez “Ecdada Saygı Kampı” düzenlenecektir. Bu kampta gençler atalarının hangi zorlu koşullarda bu şanlı destanı yazdıklarını müşahede etme fırsatı bulacaklar. Bu kamp türünde kampçılar çadırlarda konaklama yapacaktır.
 
ZİRVE KAMPI 

Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde yaylanın güzellikleri ve Eğirdir Gölü’nün manzarası eşliğinde, Zirve Gençlik Kampı’nda birbirinden güzel aktiviteler ve geziler harika bir hafta geçirmenizi sağlayacaktır.   Her iki kampımız için katılımcı yaş aralığı 18-22 yaş olarak belirlenmiştir.

Her iki kampımız için;

• Katılımcı yaş aralığı 18-22 yaş olarak belirlenmiştir.
• Başvuru tarihleri: 30 Haziran - 05 Temmuz arasıdır. Kamplar Temmuz - Eylül ayları Arasında 7 dönemde yapılacaktır.
• 2015 yılı Yaz Dönemi Gençlik Kamplarına başvurularda asil listede olanlar başvuru yapamayacaktır.
•Bulunduğun ilden istediğin kampa kontenjan ayrılmamışsa, başvuru formunda sana en yakın ili “otobüse bineceğiniz il” olarak seçebilirsin. Bu durumda o ile kendi imkânlarınızla gitmen gerekecektir. Kamp yolculuğunun kalan kısmında ise bizim misafirimiz olacaksın.

Önemli Not: Her iki kampa daha önceden 2 veya daha fazla yıldır kamplara başvuru yapıp kampa katılmaya hak kazanamayan gençlerimize öncelik verilecektir.

Başvuru için Lütfen TIKLAYINIZ