Başçiftlik Kaymakamı Mehmet Özcan, beraberinde Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel ve Başçiftlik Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Güler ile birlikte İl Müdürümüz Cemil Çağlar’ ı ziyaret etti.

Kaymakam Özcan gerçekleştirilen ziyarette 2.cisi düzenlenen Başçiftlik Kar Festivali ve Kayak Merkezi açılışı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak vermiş olduğunuz desteklerden dolayı İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da Başçiftlik Kar Festivalini daha geniş kitlelere ulaşarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İl Müdürümüz Cemil Çağlar yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Başçiftlik İlçemize kazandırmış olduğumuz kayak merkezimizde ilimizi kayak sporlarında da başarı ile temsil edecek sporcular yetiştirilecektir.

Ziyaret sonunda Başçiftlik Kaymakamı Mehmet Özcan İl Müdürümüz Cemil Çağlar’ a şilt takdim ederken, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel’de İl Müdürümüze 2.Kar Festivali anısına hazırlatılmış olan saati takdim ettiler.