Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz aracılığıyla uygulanan “ShareYourExperiences” adlı projesi çerçevesinde Gönüllü gençlerimiz Portekiz’ den başarıyla Ülkemize döndüler. 

Gelen gönüllülerimiz, 1 aylık proje kapsamında kültürlerarası kaynaşma sağladıklarını ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirttiler.
Gönüllerimizden biri imkanı kısıtlı vatandaşlar ile yaşlılar için kurulmuş olan Gıda Bankası’nda, diğer üç gönüllümüz ise Yaşlılar Derneği’nde görev aldı. 23 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdikleri “Türk Günü” etkinliğinde; Türkiye’nin tanıtımını içeren sunumu, yöresel oyunları ve Türk mutfağından lezzetleri sergilediler. Portekiz’deki ortak kuruluşumuzun koordinatörleri olan NunoChaves, RaquelAmaral ve SofiaSantos’a kurumumuzdan çeşitli hediyeler verildi. 

Ayrıca etkinliğimizin sonunda diğer ülkelerden gelen gönüllülere de kurumumuzun tişörtlerinden hediye edildi. 

Bu projenin kişisel ve küresel gelişime, ülkemizin ve kurumumuzun tanıtımına katkı sağladığını belirten gönüllülerimiz, kendilerine bu fırsatı sunan başta Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a, AR-GE Şube Müdürü Oktay Düzen’e ve AR-GE AB Proje Koordinatörü Ömer Özbey’e teşekkür ettiler.