Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Damla Projesi' ile üniversiteli gençler, gittikleri şehrin kültürünü tanıma fırsatı buluyor. Bu çerçevede 9 Türk ve ülkemiz üniversitelerinde okuyan 31 yabancı öğrenci İlimizde etkinliklere katılacak.

18 - 21 Haziran 2016 tarihleri arasında ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören 9 Türk ve 31 uluslararası olmak üzere toplam 40 katılımcının katılımı ile Tokat' ta Ramazan Ayında özel bir program gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında katılımcı gençler ile birlikte huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde yaşlılarımızı ziyaret, köy ziyaretleri ve köylerde iftar yemeği,  mezarlık ve çevre temizliği, fidan dikimi, engelli rehabilitasyon merkezinde engellilerle aktiviteler ve akşamları dezavantajlı ailelerin ziyaretleri gibi gönüllülük faaliyetlerinde bulunacak. Uluslararası gençlerin ülkelere göre dağılımı şu şekilde; Çin (3), Suriye (5), Afganistan (1), Bangladeş (5),  Burkina Faso (1), Kamerun (1), Suudi Arabistan (1), Ürdün (1), Filistin (1), Yemen (3), Irak(3), Mısır(1), Çad (3), Katar(1), Malezya(1),