İl Müdürlüğümüz Personelleri, Sporcularımız ve tüm gençlerimizle Milli İrade ve Demokrasimize sahip çıkmak için, İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz, Personellerimiz, Sporcularımız, gönüllü gençlerimiz ve 7'den 70'e vatandaşlarımızın katılımlarıyla Demokrasi yürüyüşümüz Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden başladı.

15 Temmuz akşamı başlayan ve halkımızın iradesiyle püskürtülen darbe girişiminden sonra, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, halkımıza seslenerek; “Meydanları boş bırakmayacağız” çağrısında bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından başlatılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin halkımız tarafından püskürtülmesiyle başlayan “Demokrasi Nöbeti”nde kurum personellerimiz, sporcularımız ve gönüllü gençlerimizle ve siz değerli vatandaşlarımızın katılımları ile “Demokrasi Nöbetini tutmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine en güzel cevabın ancak bir olarak milletçe verilebileceğini vurgulayan İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Milletimizin ne kadar asil bir millet olduğunu herkesin bir kez daha gördüğünü belirterek Cenab-ı Allah Vatanımız uğruna Şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi Cennetinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) komşu eylesin, demokrasi gazilerimize de acil şifalar versin, Dualarımız onlarla.

Bu duygularla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2'inci bir emrine kadar;

Aziz milletimizin iradesine hançer vurulmak istenilen şu günlerde Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerimizle, sporcu ve gençlerimizle, bizler de meydanları boş bırakmayacağımızı ifade ederek; “Güçlü olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız, Okçular Tepesini terk etmeyeceğiz” dedi. 

#MilletçeMeydanlardayız
#DarbeyeHayır 
#OkçularTepesiniTerketmiyoruz