Tokat Gençlik Merkezimiz organizasyonunda bir araya gelen gönüllü gençler, 15 Temmuz Şehitleri için 247 fidan diktiler.

Tokat Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü ve Tokat Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile 5 Aralık Dünya Gönüllülük Günü kapsamında;

İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Şube Müdürümüz Nafi Demir, sporcularımız ve gönüllü gençlerimizle birlikte Tokat - Niksar kara yolunun 18. Kilometresinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına,Tokat Gençlik Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Fidan Dikim alanına gönüllü gençlerimizle 247 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. 

Ağaç dikim etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

Tokat Gençlik Merkezimiz ile Orman işletme Müdürlüğü işbirliği içerisinde 247 adet fidan alarak, Sporcu ve Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimizin katılımları 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz anısına bir hatıra ormanı oluşturduk.

15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünce yapılan hain darbe kalkışması sonucunda, hayatını kaybeden 247 Demokrasi Şehidimiz, “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ FİDAN DİKİM ALANI” nda Tokat İlimizde yaşayacaklardır.

15 Temmuz Hain Darbe kalkışmasında Vatanı, Milleti ve Ay Yıldızlı Bayrağımız için, tanklara karşı duran Demokrasi Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bir daha ülkemize böyle bir acı yaşatmasın diyor saygılar sunuyorum’ dedi.