Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) ve Kulüplere yönelik Proje Teklif Çağrısı kapsamında kabul edilen 'Tokat Mobil Gençlik Merkezi' projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Tokat İl Merkezi, İlçeler, Belde ve Köylerde yaşayan gençlik merkezlerimize ulaşamayan tüm gençlerimizi özel olarak hazırladığımız Mobil aracımız ile birlikte Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 60 okulumuzda gençlerimize ulaşarak gerçekleştirdiğimiz kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler içeren bir dizi faaliyetlerimiz gönüllü gençlerimizin de yoğun katılımları ile devam etmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca sunulan hizmetlerden yararlanma imkânı bulamayan ya da yeterince yararlanamayan gençlere bu hizmetlerin yerinde sunulması amaçlanan Mobil Gençlik Merkezimiz Neler Yapıyoruz

Tokat Gençlik Merkezimiz koordinesinde gerçekleştirilen Mobil Gençlik Merkezi Projemiz kapsamında özel olarak tasarlanan Mobil aracımız ile köy, ilçe ya da merkezdeki okullarda, sanayi bölgelerinde, yerleşim yeri meydanlarında, AVM’lerde ve benzeri mekânlarda düzenlenecek tanıtım ve sportif etkinlikleri ile gençlik merkezlerimize uzak mahallerde ikamet eden özellikle dezavantajlı gençlerin katılacağı sportif, kültürel, eğitsel ve sanatsal etkinliklerin de düzenlenmesi ya da bu gençlerin gezi, kamp, sinema vb. etkinliklere katılımları sağlanmaktadır.


Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Tokat Gençliğimiz adına teşekkür ediyoruz.