Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıda Spor Tokat kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Valimiz, Tokat il genelinde 30 branşta açılan 1.939 kursta 48 bin 884 öğrencinin sporla buluştuğu, spor altyapısına katkı sağlamak, spor kültürünü oluşturmak, her çocuğun en az bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalını sevmesini sağlamak amacıyla başlatılan Spor Tokat kapsamında 5 milyon TL Spor malzemesi desteği verildiğini söyledi.

Spor Tokat kapsamında her okula bir spor kulübü, her ilçede bir gençlik spor kulübü kurulacağını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, tüm Tokat’ta yüzme havuzları, voleybol, basketbol sahaları ve güreş eğitim alanları kurulacağını kaydetti.

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, yarıyıl tatilinde Spor Tokat kapsamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, “Her öğrencimiz sportif faaliyetlere katılarak hem yarıyıl tatillerini değerlendirecekler hem de sporla buluşacaklar.” dedi.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Muzaffer Bolat, Spor Tokat Koordinatörü Volkan Vural, Güreş Tokat koordinatörü Sezai Işkın ve Spor Tokat Sekreteri Abdulkadir Nakaç katıldı.