Özel Sporcularımızın Pazar Keyfi 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzün 'Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor' projesi doğrultusunda;

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde İl Merkez ve İlçelerimizde Engelliler İl Spor Merkezlerimizde eğitimlerine devam eden özel sporcularımıza yönelik Sosyal ve Kültürel etkinliklerimiz devam ediyor. 

Engelliler İl Spor Merkezlerinde görev alan tüm personellerini özverili ve sitemli çalışmalarından dolayı tebrik eden İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

İl Müdürlüğü olarak Sportif kurslarımızla Engelli çocuklarımızı topluma kazandırmak istiyoruz.

Bu tür etkinlikler sayesinde Spor ile yaşam sevinci bulan engelli çocuklarımızın bu mutluluğu hem kendilerine hem ailelerine yansıdığını vurgulayarak, evden çıkmayan çok sayıda engelli çocuklarımızın olduğunu belirterek “Sporda Engelleri Kaldırıyoruz” projesi kapsamında İlimize tahsis edilen engelli sporcularımızın kullanımına uygun olarak tasarlanmış aracımızla sporcu gençlerimizi evlerinden alıp, antrenman salonlarına ulaştırarak, özel sporcularımızın daha rahat bir şekilde sportif çalışmalarını gerçekleştirmeleri konusunda hizmetlerimize devam etmekte ve İl Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermekteyiz ”dedi.

“Sporda Engelleri Aşıyoruz” Sloganı çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi koordinesinde Pazar İlçemizde gerçekleştirilen etkinliğimize, Pazar İlçe Müdürümüz Gökhan Zahid, Ar-Ge Şube Personellerimiz ile özel sporcularımızla aileleri katılım sağladılar.

Dünyanın 7.Harikası olan Ballıca Mağarası gezisi ile başlayan etkinliğimiz, Kaz Gölü ve Saklıkent ziyaretlerimiz ile devam eden program kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Özel çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, tebessüm ile ailelerinin yüzlerindeki gurur görülmeye değerdi.

Pazar ilçemize gerçekleştirdiğimiz gezi programı içerisinde Pazar İlçe Spor Salonumuzda sportif etkinlikler gerçekleştirilmiş olup, Özel Sporcularımız basketbol ve cimnastikte hünerlerini sergilemişlerdir. Salon etkinliği sonrasında İlçe Müdürlüğümüz tarafından sporcularımıza ve ailelerine ikramlarda bulunulmuştur.

Etkinliğe katılım sağlayan aileler “Sporda Engelleri Aşıyoruz” sloganı ile kendilerine bu imkanı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Projemiz kapsamında yaptığımız Ballıca Mağarası ve Kaz Gölü ziyaretlerime vermiş oldukları destekler den dolayı Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü İhsan İkinci’ ye ve Pazar İlçe Müdürümüz Gökhan Zahid’ e  İl Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.