Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 15-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar Merkezinde düzenlenen Gençlik Merkezleri tanıtım günlerinde Tokat Gençlik Merkezi Standımız Ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üçüncü kez düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 15 - 18 Mayıs 2017 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

 81 ildeki Gençlik Merkezlerinden gelen gençlerin buluştuğu ve renkli etkinliklerin gerçekleştiği organizasyonlar gerçekleştirildi.

Tokat Gençlik Merkezi Standımızı;

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Ak Parti Tokat Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Coşkun Çakır,Ak Parti Tokat Milletvekilimiz ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Av.Yusuf Beyezıd,Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Ali Şevki Erek, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik,Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Başkanı Başdanışmanı Ahmet Yurtman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Sn. Faruk Özçelik, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, KYK Genel Müdürü Sinan Aksu, Müsteşar Yardımcılarımız İbrahim Özekinci,Hasan Özaba , Spor Genel Müdür Yardımcımız Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Tuncay Ulusan, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanımız A.Cemil Bedir, Bakanlık Müşavirimiz Ömer Faruk Terzi  , Metin Ayvazoğlu ,Ak Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Soner Yalçın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanlarımız,Üst Düzey Daire Amirleri, Federasyon Başkanları, Tokatlılar Derneği Yöneticileri ve Ankara’da yaşayan Tokat’ lı Hemşerilerimiz ile çok sayıda genç ziyaret etti. 

Gençlik Merkezleri tanıtım günlerinde Tokat Gençlik Merkezi Standımızda İlimize özgü olan damak tatlarından olan yöresel yiyecekler, bakır işlemeciliği, El basması yazmalar, Gençlik Merkezimiz bünyesinde açılan kurslarda gençlerimiz tarafından yapılan hat ve ahşap boyamacılığı ürünleri sergilenirken, Tokat İl ve İlçe Gençlik Merkezlerimizde gerçekleştirilen faaliyetlerinde tanıtımları gerçekleştirildi.