Modernizasyon ve yenileme çalışmaları tamamlanarak 2016 yılı Temmuz ayında hizmete açılan Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerimizden Ali Şevki Erek Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda;

05-18 yaş arası gençlerimize Kış Spor Merkezleri, Büyükler Bay-Bayan Yüzme Kursları, Halk seansları, okul ve kulüp takımları olmak üzere havuzumuzdan bir yıl içinde 5000 kişi faydalanmıştır.

Ayrıca Yıl boyunca hizmet veren yüzme havuzumuzda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği ve Sivil Toplum Kuruluşları iş birliği ile hazırlanan projelerle Ali Şevki Erek Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzumuzda etkinlikler düzenlenmiş ve 1000 kişi etkinliklere katılım sağlamışlardır.

Bay-bayan yüzme antrenörlerimiz ve cankurtaranlarımız nezaretinde yıl boyunca hizmet veren yüzme havuzumuzda sıcak, soğuk içecekleri ile kafeteryası, kliması, nem alma sistemleri, havalandırması ve doğal gaz ısıtmalı suyu ile halkımıza, gençlerimize, okullarımıza ve spor kulüplerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

“Yüzme Bilmeyen Kalmayacak”

İl Spor Merkezleri kurslarımız kapsamında “Yüzme Bilmeyen Kalmayacak” sloganı ile 05-18 yaş arası gençlerimize bay-bayan yüzme antrenörlerimiz ve cankurtaranlarımız nezaretinde yüzme kurslarımız başlayacaktır.

Yüzme havuzunda kayıtlar için Kurslar hakkında Detaylı Bilgi ve Başvuru için 0356 214 33 09 nolu telefondan dahili: 101-102-104 numaralarından telefonla detaylı bilgi alabilirsiniz.