Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 81 ilde gerçekleştirdiği ’’Merkezimde Ramazan’’ sloganı ile başlattığı Ramazan ayı etkinlikleri İl ve İlçe Gençlik Merkezlerimizde de gençlerimizin yoğun katılımları ile devam ediyor.

Bu kapsamda Tokat Merkez ve İlçe Gençlik Merkezlerimiz koordinesinde hazırlanan programlarla;

Gençlik İftar’da Buluştu

Gençlik Merkezimiz tarafından Merkezimizde Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar yemeği programı gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi Ramazan etkinliği İftar programımızda;

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz Ömer Besler, Celal Yurdakul, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem, Gençlik Merkezi Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz bir araya geldi. 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda Ülkemizin birliğinin, huzurunun bozulmaması ve Tüm Şehitlerimiz ve Dünya'daki mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz için dualar edildi.

Şiir, ney ve ilahi dinletisi ile devam eden iftar programımız akşam namazı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek sona erdi.

Ramazan Paylaşmaktır

Gençlik Merkezimiz olarak gönüllü gençlerimizle birlikte ramazan paylaşmaktır diyerek iftarımızı öğrenci evindeki kardeşlerimizle birlikte açtık. İftar sonrası Ramazan ayının iklimiyle ilgili gençlerimizle yapılan sohbette paylaşmanın öneminden bahsedilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Gençlik Merkezlerimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptık.

İhtiyaç Sahiplerine Ulaştık 

Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimizle birlikte ihtiyaç sahibi evlerimize gıda yardımlarında bulunduk.
Ramazanda yardımlaşmanın önemini vurguladığımız bugünde yardım alan ailemiz kadar onlara yardımda bulunan gençlerimiz de aynı mutluluğu paylaştılar.

Gençlik Merkezlerimizde Sahur Bereketi

Gençlik Merkezlerimizde gönüllü gençlerimiz ve personellerimizle birlikte paylaşmanın vermiş olduğu mutlulukla sahur programlarımızda bir araya geldik.

Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Ramazan Ayı etkinliklerimizden Sahur programımız;

Gençlerimizin beğeni ile takip ettiği Geleneksel Hacivat Karagöz gölge oyunu ile başlamış, devamında sahur yapıldıktan sonra gönüllü gençlerimizle birlikte sabah namazı kılınarak eller semaya açarak dualar edildi.


Sportif Etkinlikler

Tokat Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimizle sahur öncesi merkezimizde buluştuk.

Mehmet Akif İnan spor salonumuzda basketbol, badminton, masa tenisi ve dart etkinliklerimizin devamına gençlik merkezimiz bahçesinde çay eşliğinde ramazan sohbeti yaptık.

Ramazan ayı boyunca etkinliklerimizin devam edeceğini bildiriyor bizimle paylaşmanın mutluluğuna ortak olmak isteyen tüm gençlerimizi merkezlerimize bekliyoruz.