Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürümüz Doğan Şahin, Sporcularımızın Öğrenimlerine devam ettikleri Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Kamil Özbakır, Spor Lisesi Müdürü Osman Erdoğan, Okul Rehber Öğretmenleri, Antrenörlerimiz ve Velilerin katılımları ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı dönem başı Veli toplantısı Sporcu Eğitim Merkezimizde yapıldı.

Toplantıda Sporcu Eğitim Merkezimizde çalışmalara devam eden sporcuların performansları ve eğitim durumları hakkında velilere bilgi verildi. Bu bağlamda, sporcuların performansları ile ilgili olarak tutulan istatistiki bilgiler velilerle paylaşılarak, sporcularımızın sportif ve akademik başarılarının nasıl daha yükseğe çıkartarak, çocuklarımızın sosyal ve kültürel açıdan da kişisel gelişimleri değerlendirildi.

Toplantıya katılımın yüksek oluşundan dolayı velilere teşekkür eden İl Müdürümüz Cemil Çağlar konuşmasına Tokat’ta Güreş ve Halter sporu adına yapılan  çalışmalarla ilgili bilgi vererek devam etti.

Sporun ve Sporcunun adresi olan bir kurum olarak tüm spor branşlarında antrenmanlarına devam eden çocuğumuza, gencimize en yüksek değeri veriyoruz. Hepsini bir olimpiyat şampiyonu adayı olarak kabul edip yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Sporcu Eğitim Merkezimizde Antrenörlerimizin sistemli ve özverili çalışmalarına ilaveten siz değerli velilerimizin de büyük destekleri ile burada hem sportif hem de akademik eğitimlerine devam eden bu çocuklarımızın ileriki yıllarda Ülkemizi ve İlimizi Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil ederek, Ay Yıldızlı Bayrağımızı ve Şanlı İstiklal Marşımızı hep zirvede tutacaklarına inanıyor, bizlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Osman Aşkın Bak’tan aldığımız büyük güç ve destek ile tüm imkanlarımızla çocuklarımızın yanlarında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz”dedi.