Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz ile Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda;

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile KYK Yurt Müdürlükleri işbirliği içerisinde bu kapsamda oluşturulan İl Yurtkur Spor Tertip Komitesi olarak KYK yurdu öğrencilerimize bir araya gelerek Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Anketi ile öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda yurtlarımızda ve İl Müdürlüğümüz tesislerinde KYK İl Müdürlüğü ile uyumlu çalışarak, sportif etkinlikler ile sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeye devam edilmektedir.

Bu etkinlikler sayesinde gençlerimizi ders yoğunluğundan ve sınav stresinden uzaklaştırarak yapılan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile kendini daha iyi ifade edebilme, yeni arkadaşlıklar kurma ve liderlik yapabilme özelliklerinin gelişmesine katkı sağlamaktayız. Gazi Osman Paşa Yurdumuzda düzenlediğimiz Futbol turnuvamıza katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Final Maçı bitiminde düzenlenen törenle dereceye giren takımların kupalarını Gaziosmanpaşa Yurt Müdürü H. Ömer Meletlioğlu takdim ederek, başarılarının devamını diledi.