Okul Sporları Gençler Bay – Bayan Masa Tenisi İl Final müsabakaları nefesleri kesti.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler Bay \ Bayan Masa Tenisi müsabakaları İl Müdürlüğümüz Spor kompleksi içerisinde bulunan Gençlik Merkezi Mehmet Akif İnan Spor Salonumuzda gerçekleştirilen bir birinden zevkli maçlar ile tamamlandı.

Final karşılaşmasında İl Merkezi ve İlçelerimizden Bay –Bayan 19 takımın katılımı ile Gençlik Merkezi Mehmet Akif İnan Spor Salonumuzda çekişmeli geçen maçlar sonucunda Genç Erkeklerde Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Bayanlarda Turhal Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Reşadiye Fen Lisesi zorlu ve büyük heyecana sahne olan maçlar sonrasında İlimizi Okul sporları Grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Kategorilerinde dereceye giren takımlarımızın kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz Ömer Besler, Nafi Demir, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Abdullah Gürbüz, Okul Sporları Şefimiz Abdülkadir Nakaç ve Müsabaka Başhakemi Bekir Cansız tarafından takdim edilmiştir.

İlimizi Gençler Masa Tenisi Grup Şampiyonalarında temsil edecek olan takımlarımızın idareci, Beden Eğitimi Öğretmeni, Antrenör ve sporcularına başarılar dileriz.

GENÇ BAYANLAR 
-----------------------------------------------------------------------------

1.Turhal Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
2.Reşadiye Fen Lisesi
3.Tokat Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi 
4.Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GENÇ ERKEKLER
-----------------------------------------------------------------------------

1. Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi
2. Turhal Şehit Ahmet Atilla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3.Reşadiye Fen Lisesi
4.Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi