Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem, Liderlerimiz, gönüllü gençlerimiz ve çok sayıda davetlinin katılımları ile Tokat gençlik Merkezimizde “ Gençlik Merkezleri arası Türk Müziği İl birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi.

18 - 23 Yaş, 24 - 29 Yaş ve Özgün Yorumlama kategorilerinde Solo Kız/Erkek Ses ve Özgün Yorumlama Grup yarışma dallarında yapılan yarışmalara katılan bir birinden yetenekli gençlerimiz jüri karşısında performanslarını sergilerken, güzel türkülerin söylendiği yarışmada gençlerimiz katılımcılara harika bir müzik ziyafeti sundular.

18 - 23 Yaş Kategorisi Erkek: Doğukan Eker, Kız: İrem Nur Başar, 24 - 29 Yaş Kategorisi Erkek: Mehmet Yeşersin, Kız: Zehra Dirik, Özgün Yorumlama: Grup Ezgi Kategorilerinde ve dallarında il birincisi olarak Türk Müziği Yarışması Grup Finallerinde ilimizi temsil edeceklerdir.


İl birinciliği yarışmaları sonrasında gerçekleştirilen törenle kategorilerinde birinci olan gençlerimizin ödülleri Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem, Jüri üyeleri tarafından takdim edildi.