Türkiye Hava Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Cross Countutry Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe yarışları 07-12 Mayıs 2018 tarihlerinde İl Müdürlüğümüz tesislerinden Turhal Mercimek Tepe Yamaç Paraşütü alanında yapılacaktır.

Tüm Tokat halkımızı büyük heyecana sahne olacak olan yarışmaları yerinde takip etmek üzere Turhal Mercimek Tepesine davet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

Spor faaliyetleri toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlar. Sporun evrensel değerlerinde, toplumlarda insanları guruplara ayıran ırk, milliyet, din, mezhep, sosyal konum, eğitim, kültür ve ekonomik farklılıklar, vb. özellikleri göz ardı eden bir yaklaşımla herkese eşit bir yaklaşım (FAİR PLAY ) ortaya konur.

Spor Turizmi sayesinde ilimizin marka değerini yükselterek,  Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacak olan daha birçok şampiyonalara ev sahipliği yaptık ve yeni organizasyonlara ev sahipliği yapmak içinde kurum olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Şahsım ve Kurumum adına Cross Country Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışmalarına katılım sağlayan Antrenör ve Sporcularına başarılar dilerim ”dedi.