Tokat, Erbaa, Turhal ve Almus Gençlik Merkezlerimiz organizesinde açılan Yaz Okulları kurslarımız kapsamında etkinliklerimiz devam etmektedir.

Gençlerin yaz tatillerinde serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için "GENÇLERLE BU YAZ FARKLI OLACAK" sloganı çerçevesinde açılan Gençlik Merkezi Yaz Okulları bünyesinde açılan kurslarımız gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam ediyor.

09 - 14 Yaş arası katılımcılara Siyer, Osmanlıca, Kuran-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, İlmihal, Yüzme, Geziler, Sportif Faaliyetler, Sinema Etkinlikleri, Piknik vb. etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Gençlik Merkezi Yaz Okulu kapsamında gençlerimizle tanışma faaliyetlerinin yanı sıra, Osmanlı Türkçesi,  Peygamberimiz (SAV) Hz. Muhammed'in doğumu, çocukluğu ve gençliği, İlk Vahiy, İlk çağrı ve ilk Müslümanlar ile ilgili bilgiler, İslamın Kuran-ı Kerimi öğrenmeye ve öğretmeye verdiği değer, İslam öncesi Mekke'de sosyal durum, Mükellefin davranışları ile ilgili hükümlerden mübah, haram, mekruh ve müfsid konuları hakkında gençlerimize eğitimler verilmektedir.

Eğitimler sonunda gençlerle Gençlik Merkezlerimiz ile İlçe Spor tesislerimizde çeşitli eğitsel oyunlar oynanmaktadır.

Gençlerin kişisel, ahlaki ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan Yaz Okumuz gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam etmektedir.

Adres: Yeni Mahalle Gop Bulvarı No 3 Merkez / Tokat (Hüseyin Akbaş Spor Salonu Yanı)
Telefon: 0 (356) 214 79 23