Koşabiliyorken Koş' Projesi İle Tokat'ta 7'den 77' ye Herkesi Sporla Buluşturuyoruz

Gençlik ve Spor Bakanlığı -  Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ve her yaştan insanın hareketsiz yaşam yerine spor yapmasını sağlamayı hedefleyen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi ile binlerce insan spor yapıyor.

Tokat Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz tarafından organize edilen faaliyetlerle ilde 7’den 77’e herkes sporla buluşturmaya devam ediyoruz.

İl ve İlçe müdürlüklerimizde antrenörlerimiz eşliğinde onlarca faaliyet yapılıyor. 

Tokat’ın her bir köşesinde insanlar hem spor yapıyor, hem de Bağımlılıklardan karşı korunarak hareketsiz yaşamdan kurtuluyor.

Halkımıza spor yapma imkanı veren koşabiliyorken koş projesi ile İlimizde Sağlıklı bir yaşam için 7'den 77'ye herkesin spor faaliyetlerine katılımının sağlanması ve onları bilinçli spor yapmaya teşvik etmek istediklerini ifade eden İl Müdür Vekilimiz İbrahim Tarun;

Kurum olarak İl ve İlçe spor tesislerimizde Bocce, Badminton, Tenis, Güreş, Atletizm, Karate, Voleybol, Cimnastik, Step, Aerobik, Fitness, Futbol, Dart, Bilek Güreşi, Basketbol, Yüzme, Okçuluk, Geleneksel Osmanlı Okçuluğu, Atıcılık ve Masa Tenisi branşlarında alanlarında uzman antrenörlerimiz hazırlanan program ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde buluşuluyor, Spor dolu günler yaşıyoruz.

Proje kapsamında oluşturulan İl ve İlçe koordinasyon ekiplerimizin büyük özverisi ile ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında Tokat’ın gerçek bir spor şehri haline geldiğini ifade eden İl Müdür Vekilimiz İbrahim Tarun, “Her gün bir ilçede etkinlik var. Köylüsünden öğrencisi ve engellisine, çocuklardan yaşlısına, memurundan işçisine kadar herkesi sporla buluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.