Masa Tenisi Terfi Liginde geri sayım devam ediyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı'nın 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 20-22 Haziran 2019 tarihleri arasında İlimiz ev sahipliğinde Ali Yücel Spor Salonumuzda gerçekleştirilecek olan "MASA TENİSİ TERFİ LİGİ" müsabakaları öncesinde Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar açıklamalarda bulundu.

Uluslararası ve Ulusal olmak üzere birçok organizasyona ev sahipliği yapan Spor Tokat’ımızda, Spor Organizasyonları düzenlenmeye devam ediyoruz.

Modern toplumların yaşamının önemli bir parçası olan Turizm içinde spor son yıllarda çok önemli bir yere gelmiştir. Bu ilişki sporun insan ve toplum yaşamında önemli bir yer almaya başlaması ve turizm sektörünün bundan faydalanmak istemesiyle ortaya çıkmıştır.

Spor Turizmi sayesinde ilimizin marka değerini yükselterek,  Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacak olan daha birçok şampiyonalara ev sahipliği yapmak için kurum olarak çalışmalarımız devam etmekte ve yapmış olduğumuz başarılı organizasyonlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İlimize peş peşe Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalar verilmektedir.

20-22 Haziran 2019 tarihleri arasında Spor Tokat’ımızın ev sahipliğine Türkiye Geneli yaklaşık 450 sporcunun Ali Yücel Spor Salonumuzda kıyasıya ve centilmence mücadele edecekleri Masa Tenisi Terfi Ligi müsabakalarını yerinde takip etmek üzere tüm halkımızı Masa Tenisi Şölenimize davet ediyor, katılacak olan tüm kulüp takımların idareci, antrenör, sporcuları ve müsabakalarda görev yapacak olan hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.