Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı'nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-13 Haziran 2016 tarihleri arasında İlimiz ev sahipliğinde Ali Yücel Spor Salonumuzda gerçekleştirilecek olan "MASA TENİSİ TERFİ LİGİ" müsabakaları öncesinde Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ömer Besler ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Abdullah Gürbüz açıklamalarda bulundular.

İlimizde gerçekleştirilecek olan terfi ligi müsabakaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Masa Tenisi Tokat İl Temsilcisi Abdullah Gürbüz;
Modern toplumların yaşamının önemli bir parçası olan Turizm içinde spor son yılarda çok önemli bir yere gelmiştir. Bu ilişki sporun insan ve toplum yaşamında önemli bir yer almaya başlaması ve turizm sektörünün bundan faydalanmak istemesiyle ortaya çıkmıştır.
Bu doğrultuda Türkiye Geneli yaklaşık 600 sporcunun kıyasıya ve centilmence mücadele edecekleri müsabakaları yerinde takip etmek üzere tüm halkımızı Masa Tenisi Şölenimize davet ediyorum dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ömer Besler’ de yapmış olduğu açıklamasında; 2016 yılının ilk dört ayı içerisinde Uluslararası ve Ulusal olmak üzere toplamda 21 dev organizasyona ev sahipliği yapan İlimizde, Spor Organizasyonları düzenlenmeye devam ediyoruz.

Spor Turizmi sayesinde ilimizin marka değerini yükselterek,  Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacak olan daha birçok şampiyonalara ev sahipliği yapmak için kurum olarak çalışmalarımız devam etmekte ve yapmış olduğumuz başarılı organizasyonlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İlimize peş peşe Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalar verilmektedir.

Bu Kapsamda; 11-13 Haziran 2016 tarihleri arasında İlimiz ev sahipliğine Ali Yücel Spor Salonumuzda gerçekleştirilecek olan Masa Tenisi Terfi Ligine katılacak olan tüm kulüp takımlarımızın idareci, antrenör, sporculara, müsabakalarda görev yapacak olan hakemlerimize ve kurum personellerimize başarılar diliyorum dedi.