Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ar-Ge birimimiz ile Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde;

Sporda şiddet ve küfüre yer olmadığı, sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu olgusunu ön plana çıkartmak amacıyla “Sporda Fair Play Konulu Karikatür” yarışmasında juri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 105 eser arasında ilk üç ve mansiyon ödülü kazanan eser sahipleri belirlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları programı kapsamında Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzde açılan “Sporda Fair Play Karikatür” sergisini ziyaret eden Tokat Vali Yardımcımız Dr.Mehmet Gödekmerdan sergilenen eserler hakkında öğrencilerden, bilgiler alarak bu yarışma ile sporda fair play ruhunun farkındalığına dikkat çektikleri için emek verek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Sergi sonunda gerçekleştirilen ödül töreni Tokat vali Yardımcımız Dr. Mehmet Gödekmerdan,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Ar-Ge Şube Müdürümüz Oktay Düzen, Şube Müdürlerimiz Ömer Besler, Celal Yurdakul ve Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Sargut ilk üç dereceyi elde eden ve mansiyon olarak seçilen eserlerin sahiplerini tebrik ederek ödüllerini takdim ederek,başarılar dilediler.

Lise ve dengi olkullardan toplam105 eserin katılımıyla yapılan yarışmada juri üyelerince yapılan değerlendirmeler sonucunda Güzel Sanatlar Lisesinden İsmail Özay Birinci, Batuhan Atakan  İkinci ,Zile IMKB Anadolu Lisesinden Bahar Yücel Üçüncü olurken, Güzel Sanatlar Lisesinden Aybeniz Gün, Dilara Yıldız ve Artova Anadolu Lisesinden Demet Erik mansiyon ödülü almaya hak kazanmışlardır.

Ödüller: 
1.lik Ödülü :Bisiklet
2.lik Ödülü :Eşofman takımı ve spor ayakkabısı
3.lük Ödülü :Eşofman takımı ve spor ayakkabısı