İlimizin Atletizm branşında yetiştirdiği önemli yeteneklerinden Selma İsot beraberlerinde Antrenörü Abdullah Yılmaz ve Atletizm İl Temsilcisi Galip Torbalı ile birlikte İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinde İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a açıklamalarda bulunan, Antrenör Abdullah Yılmaz;

10 Haziran 2017 tarihinde Bulgaristan'ın Teteven kentinde yapılan Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan Milli Sporcumuz Selma İsot genç kızlar kategorisinde üçüncü olarak İlimize ve Ülkemize Bronz Madalya kazandırmıştır. Sporcumuz 17 Haziran 2017 tarihinde Kütahya’nın Gediz ilçesinde düzenlenecek olan Dağ Koşusu Avrupa Şampiyonasının Milli Takım seçme yarışmasına katılacak, eğer burada ilk 4' e girerse 8 Temmuz 2017 tarihinde Slovenya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

Kariyerinde Dünya dördüncülüğü bulunan Selma İsot 21 Haziran 2017 tarihinde ise Bolu İlinde düzenlenecek olan Gençler Türkiye Atletizm Şampiyonasında ilimizi 3000 m. Engel de temsil edecektir. Şahsım ve Sporcularım adına bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Sporunun Lokomotifi bir Şehir olduğumuzu vurgulayan İl Müdürümüz Cemil Çağlar Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında en iyi şekilde mücadele ederek İlimize ve Ülkemize Bronz Madalya kazandıran Sporcumuz Selma İSot’u ve antrenörümüz Abdullah Yılmaz’ı tebrik eder, Milli takım seçme kampı ve Gençler Türkiye Şampiyonasında başarılarının devamını diliyorum"dedi.

İl Müdürümüz konuşmasının devamında Sporcumuzun ödülünü takdim etti.

Ziyarete Spor Şube Müdürümüz Ömer Besler’de katılım sağlamışlardır.