Antrenörümüz (Tokat Okçuluk İl Temsilcisi) Davut Kaya beraberinde Türkiye Üçüncüsü olan Tokat Belediye Plevne Spor Kulübü Genç Erkek Okçuluk takımı sporcuları Resul Sefa Öztürk, Ahmet Çelik, Abdülkadir Öztürk Gençler - Kadetler Türkiye Şampiyonası sonrasında İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

Şampiyona ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Antrenörümüz ( Okçuluk İl Temsilcisi) Davut Kaya;

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen ve 20-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul İlinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Gençler-Kadetler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında bir birinden başarılı atışlar yaparak Şampiyonayı Klasik Yay kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olarak tamamlamışlardır.

Sporcularımız adına bizlere vermiş olduğunuz büyük desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Çağlar;

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak' tan aldığımız güç, Valiliğimiz ve Belediyemizin büyük destekleri ile Kurum olarak İlimizde gençlerimizin sosyal, Kültürel ve sportif anlamda kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için bütün birimlerimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda 15 Temmuz Şehitleri Gençler – Kadetler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Üçüncüsü olma başarısı gösteren gençlerimize teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum"dedi.