Tokat Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz ile Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilciliği işbirliği ile "Gençlerle Bu Yaz Başka Olacak" sloganı çerçevesinde  03 Temmuz 2017 tarihinde başlayan ve 04 Ağustos 2017 Cuma günü sona eren, Gençlik Merkezleri Akademisi Yaz Okullarımıza katılan 100 gencimiz;

Kur’an-ı Kerim, Siyer, Ebru-Hat, Osmanlı Türkçesi, Mükellefin Değerler Eğitimi, Sportif Aktiviteler, Kültürel Faaliyetler ve KOD Adı 2023 eğitimleri almışlardır.

Gençli Merkezi Yaz Okulu kapanış programı ve sertifika programı İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Şube Müdürümüz Ömer Besler, Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilcisi Yusuf Atmaca, kurs eğitmenlerimiz, öğrenciler ve ailelerin katılımları ile Gençlik Merkezi Mehmet Akif İnan Spor Salonumuzda gerçekleştirildi.

Yaz Okulumuzda eğitim alan öğrencimiz tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan devamında 5 hafta boyunca yapılan aktiviteler ve kurslarda çekilen fotoğraflardan oluşan sinevizyon gösteri katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.
Sinevizyon gösterimin sonrasına Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilcisi Yusuf Atmaca yapılan faaliyetler ve projenin hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Gençlik Merkezi Yaz Okulu Kapanış Programımız İl Müdürümüz Cemil Çağlar tarafından Kurs Eğitmenlerimize teşekkür belgeleri takdimi ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas ile Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilcisi Yusut Atmaca tarafından yaz okulunu başarı ile tamamlayan öğrencilerimize sertifika dağıtım töreni ile sona erdi.
Program sonunda Gençlik Merkezimiz tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.