Ulusal ve Uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan İlimizde Rafting, Trap Yarışları ve Binicilik spor dallarında da etkinlikler düzenleniyor.

Kelkit Çayında Rafting Heyecanı

TODEX (Tokat Doğa ve Ekstrem Sporlar Kulübü) üyelerinden 7 kişi 06 Ağustos 2017 Pazar günü saat 07:30 da Reşadiye merkeze hareket etmeleri ile başlayan Rafting etkinliği, Erzincan Doğa Sporları Kulübü ekibinin de katılımları ile Kelkit Çayında yapılacak olan Rafting etkinliği saat 11.30 da başlayarak 20 kilometre mesafede heyecanı yüksek adrenalin dolu anların yaşandığı Rafting etkinliği başarı ile gerçekleştirilerek, Reşadiye Kelkit Çayında rafting sporunun doyasıya yapılacağı vurgulanmıştır.

Çamiçi Yaylasında Trap Yarışları nefesleri kesti

Niksar Belediyesi, Niksar İlçe Müdürlüğümüz ile Yeşil Niksar Avcılar ve Atıcılar Derneği organizesinde gerçekleştirilen 1.Avcı Buluşması ve Ödüllü Atış (Trap) Yarışmaları 10 ilden yaklaşık 150 sporcunun katılımları ile 05-06 Ağustos 2017 tarihinde Niksar ilçemizde gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinlikte katılımcılar ilk gün Niksar Kamping alanında çadır kurumuş konaklama yapmışlardır. İkinci Çamiçi Yaylası Atıcılık Alanında yapılan bir birinden çekişmeli atışların yapıldığı yarışmalar ve kültürel etkinliklerle 1.Avcı Buluşması ve Ödüllü Atış (Trap) Yarışlarında Tek Kurşun, Profesyonel ve Amatör Trap atışı yarışmalarında dereceye giren sporculara yapılan ödül töreni ile Niksar ilçemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen iki gün süren etkinlik sona ermiştir.

Dereceye Giren Sporcular
Profesyonel Trap
1.Fatih Çolak Samsun Salı Pazarı Avcılık Kulübü
2.Fuat Erdem Tokat Akdoğan Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü
3.Can Patlar Yeşil Niksar Avcılık ve Atıcılık Derneği

Amatör Trap
1.Mesut Tuncay Çorum Gençlik Avcılık Spor Kulübü
2.Salih Tuğlu Yeşil Niksar Avcılık ve Atıcılık Derneği
3.Abdülhamit Alkın

Tek Kurşun
1.Necati Adbal Çorum Gençlik Avcılık Spor Kulübü
2.Sedat Öğüt Terme Amazon Avcılık Kulübü
3.İsa Arslan Terme Amazon Avcılık Kulübü

Bayan Trap
1.Mine Gençay