Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger tarafından Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreni ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı 103.Yıl dönümü kutlamalarımız;

Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Av. Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, İl Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Spor Kulüpleri, kurum personellerimiz, sporcularımız ve halkımızın yoğun katılımları ile Hüseyin Akbaş Spor Salonumuzda hazırlanan etkinlik alanında gerçekleştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve müteakiben okunan İstiklal Marşımız ile başlayan 19 Mayıs Kutlama Programımızda Milli Sporcumuz tarafından günün anlamı ve önemini belirten konuşması ve sonrasında okunan şiir dinletileri ile devam etti.

Kutlama programımız Özel Sporcularımız tarafından yapılan Dans Gösterileri, GSB Spor Tokat Okullarımızda çalışmalarında devam eden Halk Oyunları, Cimnastik, Karate, Kick Boks ve Taekwondo branşlarındaki sporcularımızın gösterileri Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, İl protokolü ve vatandaşlarımız tarafından ilgi ve beğeni ile takip edildi.

Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, İl protokolü, tören sonunda, Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.