Türkiye Satranç Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Sokakta Satranç Var" projesi, İl ve İlçelerimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı.

TSF'nin önderliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Satranç İl temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyonlarla İlimizde bir hafta boyunca sokaklarda, parklarda, meydanlarda ve gökyüzünün olduğu her yerde satranç oynanacak.

İlimizde Satranç kültürünü yaymayı, tanıtmayı, sevdirmeyi ve satranç parkları ile buluşturmayı hedefleyen TSF tüm yurtta hayata geçirdiği proje, 17 Eylül 2017 tarihine kadar İlimizde gerçekleştirilecek.

11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek etkinlikler konusunda bilgi almak isteyen satranç severler, İl Müdürlüğümüz Spor Servisi ve Türkiye Satranç Federasyonu Tokat Satranç İl Temsilciliği ile irtibata geçebilirler.

Tüm satranç severler, çektikleri fotoğrafları il/ilçe belirterek #sokaktasatrançvar etiketi ile facebook, twitter ve instagram hesaplarından paylaşabilirler