Güney Kıbrıs Larnaka Şehrinde yapılan Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Altın Madalya kazanan İlimizin yetiştirdiği Milli Sporcumuz Emre Kutalmış Ateşli Şampiyona dönüşünde İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

02 - 05 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs'ın Larnaka Şehrinde düzenlenen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulunan Antrenör Turan Güldür;

İlimizin Belediye Plevne Spor Kulübüne Lisanslı Milli Sporcum Emre Kutalmış Ateşli +78 Klio sıkletinde kora kor ve kıran kırana geçen maçlar sonrasında tüm rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olarak altın madalyayı İlimize ve Ülkemize kazandırmıştır.Ben Şahsım ve Sporcularım adına bizlere vermiş olduğunuz büyük desteklerden dolayı İl Müdürümüz Cemil Çağlar'ın şahsında tüm kurum personellerinize teşekkür ediyorum dedi.

Taekwondo Branşında ilimize ilk defa Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Emre Kutalmış Ateşli,ziyarette yaptığı konuşmasında;

Avrupa Şampiyonası Gençler kategorisi +78 Kilo sıkletinde Altın Madalya kazanarak Türkiye’ye ve memleketine Avrupa Şampiyonluğu ile döndüğü için duyduğu mutluluğu dile getirerek, Şampiyona devam ederken Şırnak'tan gelen sekiz tane Şehit haberi sonrasında, tatamiye Şehitlerimiz için çıktığını ve Altın Madalya sevincimi Asker selamı vererek tüm şehitlerimiz için aldım. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Ziyarette İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

02 - 05 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs'ın Larnaka Şehrinde düzenlenen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında +78 kilo sıkletinde tüm rakiplerini yenerek Altın Madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olarak, bayrağımızı dalgalandıran İlimizin Yetiştirdiği gururumuz Milli Taekwondocumuz Emre Kutalmış Ateşli'yi kutluyorum.

Ben inanıyorum ki şu anda İlimizde branşlarında uzman antrenörlerimiz nezaretinde çalışmalarına devam eden minik Taekwondocularımız Emre abilerini örnek alarak, İlimize ve Ülkemize nice büyük başarılar yaşatarak, Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımızı hep zirvede tutacaklardır.

Sporun,Sporcunun ve Gençliğin adresi olan bir Kurum olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan aldığımız güç, Valiliğimizin ve Belediye Başkanlığımızın büyük destekleri ile inşallah Türk Spor Tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan ilimizden yeni Emre'ler, Orkun'lar, Hamiyet'ler kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bizlere yaşattığı bu büyük sevinç ve gururdan dolayı Sporcumuz Emre Kutalmış Ateşli ve Antrenörü Turan Güldür’ ü tebrik ediyor, Olimpiyatlarda ve Dünya Şampiyonalarında başarılar diliyorum"dedi.

İl Müdürümüz Çağlar ziyaret sonunda Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Emre Kutalmış Ateşli’ yi Altınla ödüllendirdi.

Ziyarette Şube Müdürlerimiz Celal Yurdakul, İbrahim Tarun, Ömer Besler, Oktay Düzen, Nafi Demir ve Pazar İlçe Müdürümüz Gökhan Zahid' de katılım sağladılar.