Deniz Kanosu Yarışmaları Almus’ta başladı

Almus Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı işbirliğinde 13-14 Temmuz 2018 tarihlerinde Almus İlçemizde gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Gazi Melih Ekici Deniz Kanosu Yarışları Almus’ta başladı.

Tokat Valimiz Dr. Ömer Toraman, Almus Kaymakamı Hamza İnan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J.Albay Hidayet Arıkan, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, İlçe Protokolü Kurum Müdürleri ile yarışmaya adı verilen 15 Temmuz Gazisi Iğdır Emniyet Müdürü Melih Ekici’nin katılımlarıyla start verilen yarışmada, Türkiye’nin çeşitli illerinde gelen sporcular, baraj gölü üzerinde kürek çekerek ter döktü. 

9 İl 12 Kulüp ve toplamda 50 sporcunun Erkekler, bayanlar ve mix gruplar kategorilerinde 500 metre ve 1000 metre mesafelerinde yarışacak sporcular, kürsüde yer alabilmek için heyecanı yüksek zevkli ve centilmence mücadelelerde bulunacaklar.

Yarışma Programı

1.Gün (13 Temmuz 2018 Cuma)

1000 Metre Mesafe Yarışları Eleme ve Final Grubu

2.Gün (14 Temmuz 2018 Cumartesi)

500 Metre Mesafe Yarışmaları Eleme ve Final Grubu Saat:10.00

İkinci gün yarışmalarının bitiminde Ödül Töreni  düzenlenecektir.