Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, beraberinde Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Av. Yusuf Beyazıt, Av.Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Av.Erol Duyum ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ile birlikte İl Müdürlüğümüzü ziyaretlerinde Spor Tokat projesi çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Ziyarette spor salonları, Tenis Kortu, Okçuluk Eğitim Merkezi, GOP Stadyumu ve Gençlik Merkezimizi gezerek, Tokat Valiliğimizce hayata geçirilen ve İl Müdürlüğümüz koordinesinde “Sporun Başkenti Tokat’ta Spor Yapmayan Kalmayacak” sloganı ile Spor Tokat Projesi kapsamında Spor Kompleksimizde çalışmalarına devam eden Okçuluk, Güreş, Tenis, Taekwondo, Satranç ve Masa Tenisi sporcularla bir araya gelen Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Av. Yusuf Beyazıt, Av.Mustafa Arslan ve Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu branşlar hakkında bilgiler aldıktan sonra, sporcularımız ve velilerle sohbet ederek, sporcularımızın antrenmanlarına iştirak ettiler.

Spor Tokat projesi hakkında açıklamalarda bulunan Tokat Valimiz Dr.Ozan Balcı;

Spor Tokat Projesi kapsamında İl Müdürlüğü bünyesinde 26 farklı branşta ücretsiz olarak açılan kurslarla İl Merkezi, İlçe, Belde ve Köylerimizdeki çocukları ve gençleri spora kanalize etmek, spor yolu ile onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, obezite ile mücadele ederek sağlıklı yaşamaları, ruhen, bedenen sağlıklı vatanını ve milletini seven, hoşgörülü arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli takdir edebilen, başkalarına karşı saygılı, işbirliği yapan, kendini kontrol edip kurallara uyabilen bir nesil yetiştirebilmek ve spor kulüplerine ve Türk Sporumuza yeni sporcular kazandırmak amacıyla il geneli binlerce çocuk ve gencimize branşlarına göre yapmış olduğumuz malzeme desteği ile en az bir spor branşıyla tanışmalarını sağlayarak spor yapma imkanı sağladık.

Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi Spor Tokat projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl / İlçe Müdürlüklerimize ve Gençlik Merkezlerimize davet ediyoruz."dedi.