Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Spor Tokat Projesi ile Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı’ya 2019 Sportif Fair Play Kariyer dalında Şeref Diploması ödülü verilmesi nedeniyle Tokat Valimiz Dr.Ozan Balcı, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Şube Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Müdürümüz, Antrenörlerimiz, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Sporcularımızın katılımlarıyla Tokat Gençlik Merkezinde tören düzenlendi.

Tokat Valimiz Sayın Dr.Ozan Balcı 2 yıldır uyguladığımız Spor Tokat ile amacımız;

- Spor kültürünü oluşturmak,
- Çocuklarımızın en az bir spor dalını öğrenmelerini ya da ilgi duymalarını sağlamak,
- Kamuoyunun ilgisini çekebilmek,
- Velilerimizin çocuklarımıza desteğini sağlamak.

Spor Tokat Projemiz kapsamında; 

- Malzeme desteği sağlıyoruz,
- Spor tesisleri yapıyoruz (Yüzme havuzu, kapalı spor salonları, güreş eğitim merkezleri, çok amaçlı spor salonları),
- Spor ve sporcuyu yüreklendirip, cesaretlendiriyoruz.

Tokat, sporun bütün dallarında tüm madalyaları alacak, sporda bir numara olacak. Çünkü Spor Tokat’ın temelinde antrenörlerimizin, beden eğitimi öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin alın teri ve emeği var.

- Spora daha çok destek vereceğiz, 
- Alt yapıdaki eksikleri tamamlayacağız,
- Çok güzel başarılara hep birlikte imza atacağız. 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin kıymetli başkan ve üyelerine, Fair Play Komisyonu kıymetli başkan ve üyelerine yürekten teşekkür ediyorum.
Her ne kadar ödül benim adıma verilse de Spor Tokat Projesi adına aldık. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, antrenörlerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimiz, Gençlik Spor Teşkilatımız, Milli Eğitim Teşkilatımız ve Tokatlı velilerimiz, kısacası Spor Tokat’ta emeği geçen herkes adına aldık. Türkiye'ye örnek olan Spor Tokat projemize destek veren tüm paydaşlarımıza Şahsım ve proje çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum “dedi.