Türkiye Halter Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve 25-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Tokat Valiliğimiz ile Tokat Belediyemizin destekleriyle İlimiz ev sahipliğinde 28 İlden toplam 500 kişinin katılımlarıyla Hüseyin Akbaş Spor Salonumuzda gerçekleştirilen "Sadık Dirim" Türkiye Gençler ve U-23 Ferdi Halter Şampiyonası bir birinden çekişmeli ve heyecanlı anların yaşandığı yarışmalar ile tamamlandı.

Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Erol Duyum, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, İl Defterdarı Aliaddin Karpınar, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişi Selim Ölcer, Kurum Amirleri, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, Tokat Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Aktürk, Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın ve Şube Müdürlerimizin de yerinde takip ettiler.

Türkiye Halter Şampiyonasında dereceye giren sporcuların madalyaları Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Erol Duyum, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger tarafından takdim edildi.