Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü personellerimiz Tokat Gençlik ve Spor Kulübü organizesinde Sporcu Eğitim Merkezi bahçesinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen İftar programına;

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürlerimiz Celal Yurdakul,Ömer Besler, İbrahim Tarun, Oktay Düzen, Nafi Demir, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürümüz Doğan Şahin,Gençlik Merkezi Müdürümüz Selahattin Arslan, İlçe Müdürlerimiz Adnan Bayraktar, Hakan Arslan, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nurettin Dağdelen ve kurumuz personelleri katılım sağladılar.

İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

"İnsani değerlere has duyguların had safhaya ulaştığı şu Ramazan-ı Şerifte birlik ve beraberliğin sağlanması adına hoş bir atmosfer yaşıyoruz.
Biz tüm personelimizle bir aileyiz, böyle büyük ve mutlu bir aile ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah nice güzel etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Cenab-ı Hak insani heyecanlarımızı söndürmesin, bizleri her zaman helalinden rızk arayan insanlardan eylesin. Kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenerek kuvvet kazanmasını diliyor ve İftar yemeği programını organize eden Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kuruluna ve katılım sağlayan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.